Grad

RODINE RADIONICE Saznajte sve o trudnoći, porodu i dojenju

Sljedeći tjedan udruga RODA – Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.

U četvrtak 15. listopada u 17 sati, u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika – DURA (na Pilama, preko puta hotela Hilton) održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U petak 16. listopada u 17 sati također u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika − DURA održat će se i radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je 2 sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

– Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na broj telefona 099 31 77 086, putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili naših Facebook stranica RODA Dubrovnik. Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na našim Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji – www.roda.hr – poručuju organizatori.

Radionice su besplatne.

Pročitajte još

Vedrana Kelleher na čelu Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina

Dulist

Na današnji dan umrla je pjesnikinja Cvijeta Zuzorić

Dulist

Grad Dubrovnik dobitnik nagrade ‘Simply the best’ za Dubrovnik Pass

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija