Grad

Rixos Premium Dubrovnik: ‘Unatoč pandemiji naši rezultati su iznad očekivanih’

Rixos Premium Dubrovnik: 'Unatoč pandemiji naši rezultati su iznad očekivanih'

Godina 2020. je iza nas. Naši sugrađani složit će se kako je bila prepuna izazova i događanja, uspona i padova, a pandemija koronavirusa odrazila se na svaki segment našeg života. Bili pojedinci ili poslovni subjekti, svi zbrajamo postignute rezultate koji su uslijed izostanka turističke sezone znatno skromniji nego dosadašnjih godina. Kako je ona protekla u Rixos Premium Dubrovniku ispričali su za DuList.

– Luksuzni Rixos Premium Dubrovnik, hotel s 5 zvjezdica i jedan od tek osam Rixos Premium hotela na svijetu, u izazovnoj 2020. godini uspješno je završio intenzivnu renovaciju hotela. Riječ je o investiciji vrijednoj više od 150 milijuna kuna, ujedno i najvećem ulaganju u dubrovački turizam u 2020. godini, koje se uspješno realiziralo unatoč izazovima koje je pred turistički sektor postavila globalna pandemija COVID-19. Rezultat investicije obnovljeni je hotel s 310 luksuznih soba – 190 superior soba, 10 deluxe soba, 55 standard soba, 37 classic soba, 17 apartmana i jedan predsjednički apartman. Potpuno su obnovljene sve javne površine te recepcija hotela, lobby bar s terasom, glavni hotelski restoran s terasom, svi hodnici i liftovi, balkoni i terase hotelskih soba, obogaćene su spa & wellness te fitness & gym ponuda. Osim toga, potpuno je obnovljen i Anjana Spa koji se prostire na dva kata, ukupne površine 2.000 m2 te nudi različite masaže i body & mind tretmane. U ponudi se nalaze i orginalni hamam (turska kupelj), jedinstven u hotelskoj ponudi Dubrovnika, prostrani zatvoreni bazen s relax zonom te otvoreni bazen na plaži hotela.

Rixos Premium Dubrovnik trenutno zapošljava 180 djelatnika s bogatim međunarodnim iskustvom rada luksuznim hotelima i restoranima. Ponose se multikulturalnošću svog osoblja i pozitivnim emocijama koje donose ovakva inspirativna radna okruženja, poštujući bogatu dubrovačku povijest i tradiciju. Nakon ponovnog otvorenja hotela uložili su se veliki napori u specijalizirane treninge osoblja na svim razinama.
Unatoč brojnim poteškoćama u poslovanju uvjetovanom pandemijom COVID-19 rezultati turističke sezone su bili iznad očekivanih. Gosti su izvrsno prihvatili novi, luksuzni, lifestyle hotel te je isti postao prvi odabir luksuzog hotela na dubrovačkom području za domaće goste. Ovog ljeta u Rixos Premium Dubrovnik hotelu uživali su i brojni strani gosti, a poznate svjetske influencerice poput Hofit Golan poslale su u svijet predivne slike savršene hotelske scenografije.

Otvorenjem novog obnovljenog, luksuznog hotela donijeli smo optimizam i poslali pozitivnu poruku našim gostima i partnerima, agencijama u vrlo izazovnoj 2020. godini. Slijedeće godine očekujemo usporavanje pandemije i s nestrpljenjem iščekujemo poboljšanja na našim značajnim turističkim tržištima na kojim smo trenutno prisutni sa snažnim promotivnim aktivnostima – naglasila je direktorica prodaje Sandra Urlić.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist