DuList INUrednički izbor

Revelin među Top 100 klubova – Najavili dolazak Dipla i ZHA

Culture Club Revelin

Culture Club Revelin i ove se godine našao na prestižnoj ljestvici Top 100 klubova DJ Maga, kojeg na društvenim mrežama prati više od 5 milijuna ljudi. Glasovi čitatelja Revelinu su osigurali 20. mjesto, a ove godine glasalo je više od 700 tisuća ljudi, što je ujedno i rekordan broj glasača od osnutka ljestvice.

Glasovanje je trajalo od 11. siječnja do 15. ožujka ove godine, a rezultati su objavljeni na web stranici i društvenim mrežama DJ Maga.

– Velika nam je čast biti uvršteni među 100 najboljih klubova na svijetu, stoga prvenstveno želimo zahvaliti svim glasačima te uredništvu DJ Maga na potpori tijekom proteklih 13 godina poslovanja. Prateći najnovije trendove i razvoj moderne tehnologije u industriji, svake godine nastojimo uvesti nove sadržaje i stvarati jedinstvena iskustva za sve posjetitelje. Ove godine uvodimo brojne novitete u Revelinu budući da smo uložili u zvuk, vizuale, program i line-up koji je bogatiji od svih proteklih godina – izjavila je Anamarija Franković, suvlasnica kluba Revelin, dodavši da će početkom lipnja prirediti spektakularnu proslavu koje će ujedno označiti i službeno otvorenje ljetne sezone.

Tijekom proteklih godina, na pozornici kluba u tvrđavi staroj 500 godina nastupili su Boy George, Carl Cox, Dixon, Hot Since 82, Martin Solveig i brojni drugi svjetski poznati producenti. Ovog ljeta u Revelinu će nastupiti trenutno najtraženija imena u industriji, poput Johna Summita, najtraženije mlade zvijezde te Vintage Culturea koji je bio proglašen najboljim house DJ-em prošle godine. Drugu godinu za redom vraća se i poznata NBA zvijezda, Shaquille O’Neal, poznat po umjetničkim imenom DJ Diesel te tvorci medijske platforme Cercle koja promovira elektroničku glazbu, Phil & Derek.

Po prvi put u Hrvatsku dolazi Diplo, jedan je od najtraženijih producenata na svijetu, poznat po svojim suradnjama sa zvijezdama poput Beyoncé, Justina Biebera, Lil Waynea, Britney Spears, Chrisa Browna, Ariane Grande koji je tijekom proteklih dvadeset godina imao deset nominacija za Grammy, od kojih je osvojio sveukupno tri. Osim njega, na pozornicu Revelina po prvi put dolazi i ZHU, američki pjevač i producent elektroničke glazbe kineskih korijena poznat po svom hitu „Faded“.

Osim navedenih, u Dubrovnik ove godine dolaze i Alaia & Gallo, Argy, Bontan, Dubfire, Gorgon City, Mark Knight, Nora en Pure, Sam Paganini, Sasha, Solardo i brojni drugi svjetski poznati producenti. Zbog velike potražnje, u Revelinu će ove godine svirati čak osam resident DJ-eva iz cijele regije: Alex G, Andrew Meller, BoZZo, DANCElectric, DJ Speed, El Maar, Kosta Radman i Mike Vale. Klub je otvoren svaki dan od 22:30, a kompletan program nalazi se na web stranici kluba. Ulaznice za sve događaje nalaze se na poveznici, a za informacije i rezervaciju stolova potrebno je kontaktirati klub putem maila info@clubrevelin.com ili na broj mobitela +38598 533 531.

Pročitajte još

POSLUŠAJTE SINGL JOSIPA BAČIĆA ‘S nonom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati’

Dulist

PLESNI STUDIO LAZARETI NA ADRIATIC DANCE FESTU ‘Velika konkurencija i odličan plasman naših cura!’

Dulist

[FOTO/VIDEO] ‘Priča bez imena’ Plesnog studija 3v

Dulist