DuList IN

Restylane fileri na popustu do 30 posto!

U tijeku je velika akcija renomiranih hrvatskih poliklinika za estetsku kirurgiju i dermatologiju pod nazivom „Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu“.

 
U akciju se uključila i poliklinika Cutis iz Dubrovnika pod stručnim vodstvom dr.sc. Ane Bakija – Konsuo. Poliklinika Cutis je prva poliklinika za dermatologiju i venerologiju na području Dubrovačko – neretvanske županije , ali i jedina zdravstvena ustanova koju je osnovala i koju vodi žena liječnica specijalist dermatovenerologije.

Kontakt:
Poliklinika Cutis
Poliklinika za dermatologiju i venerologiju
Vukovarska 22, Dubrovnik
Tel.: 020/312-333
E-mail: poliklinika.cutis@du.t-com.hr
Web stranica: www.cutis.hr
  

Cilj akcije u kojoj su se okupili stručnjaci iz devet poliklinika je popularizacija tretmana pomlađivanja kože lice hijaluronskom kiselinom. Tijekom proljetne akcije, u poliklinikama partnerima do 23. svibnja liječnici će aplicirati tretmane Restylane filerima po 20% do 30% nižim cijenama. Što znači da će cijena jedne ampule tijekom proljetne akcije iznositi 1990 kuna, a liječnici će tijekom individualnih konzultacija odrediti potrebnu dozu.
 
Inicijativu za ovu akciju dala je tvrtka Proximum kako bi tretmani Restylane filerima postali dostupniji ciljanoj populaciji tj. ženama koje zanima njegovan i mladenački, ali opet prirodan izgled.
 
 „Cilj je popularizacija tretmana Restylane filerima kako bi oni bili dostupniji sve većem broju žena jer su to tretmani koji njeguju mladenački izgled, a  koji svakoj ženi pruža osjećaj samopouzdanja i unutarnjeg zadovoljstva“ – izjavio je o akciji dr. Želimir Vukšić, direktor tvrtke Proximum.

Sponzorirani članak
 
 

Pročitajte još

KRENULA VEČERA ZA PET ‘PO NAŠKI’ Dubravko Bautović dobio četiri osmice, atmosfera odlična, jela baš i ne!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vrijedni, mladi i pametni – maturanti Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik!

Franu Maškoviću i Doris Šarić Kukuljica izmakao ‘Zlatni studio’. Ovo su dobitnici

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija