DuList PROMO

RESTORAN TRAMUNTANA Uz more, s morem na pjatu

tramuntana3

Festivalska ponuda traje svega do 20. listopada stoga ne propustite rezervirati vaše mjesto na vrijeme pozivom na 020 494 280 ili putem e-maila: sales@hotel-more.hr.

Restoran Tramuntana smješten u hotelu More na šetnici Nika i Meda Pucića, mjesto je gdje se morske delicije susreću s toplinom domaćinske atmosfere. Smješten u srcu Uvale, sa zalascima koji oduzimaju dah, ovaj restoran pruža više od obične večere – to je prilika da uronite u okuse Mediterana, uz šum valova u pozadini.

Njihova filozofija usmjerena je na ljubav prema hrani i posvećenost svakom gostu. Kako i sami kažu:
– Naša je želja uvesti vas u izvanredan svijet morskih delicija. Naravno, u Tramuntani se prvo jede očima. Naše gostoljubivo i profesionalno osoblje upotpunit će ovo izuzetno gastronomsko iskustvo pomažući vam u odabiru savršenih vina visoke kvalitete iz lokalne ponude koja najbolje pristaju vašim kulinarskim izborima. Dođite na večeru i uživajte u morskim delicijama s osobnim pečatom!

tramuntana6

Restoran Tramuntana ponosi se bogatim à la carte jelovnikom koji odražava strast prema morskim delicijama i vrhunskim sastojcima. Među specijalitetima kuće ističe se Buzara ‘Tramuntana’ pripremljena od repa grdobine, mušula, kozica, škampa, mini rajčice i aromatiziranog prepečenog kruha. Ako niste sigurni što izabrati, uvijek se možete odlučiti za odabir šefa kuhinje kao što su marinirane kozice i inćuni s rajčicom i pulpom od agruma, bistra riblja juha, domaći ravioli punjeni skutom, tuna u sezamu te osvježavajuća torta od sira s limunom. Svako jelo priča svoju priču i pruža okus koji će vas podsjetiti na ljepotu i bogatstvo našeg Jadrana.

Bilo da ste ljubitelj morskih specijaliteta ili preferirate mesna jela, Tramuntana će vas oduševiti svojom raznovrsnom ponudom. U sklopu Good Food Festivala koji je upravo započeo i traje do 20. listopada, možete birati između dva posebno osmišljena menija. Riblji meni obuhvaća namaz od tune, rep od grdobine s domaćim raviolima punjenim skutom te tortu od sira s limunom. Za ljubitelje mesa, mesni meni nudi juhu od šparoga, sočan teleći ribeye s grilla uz mlade patate i pistacio torticu za sladak završetak. Za vrijeme trajanja festivala, kompletna à la carte ponuda jela i pića snižena je za 20 posto.

Ova posebna, festivalska ponuda traje svega do 20. listopada stoga ne propustite rezervirati vaše mjesto na vrijeme pozivom na 020 494 280 ili putem e-maila: sales@hotel-more.hr.

Za više informacija o svakodnevnim novostima i posebnim ponudama, zapratite ih putem Instagrama @restaurant_tramuntana, gdje dijele kreativni proces iz kuhinje, nove specijalitete i nezaboravne trenutke s večera na taraci s pogledom na more.

tramuntana4

 

Pročitajte još

ŠTO NAPRAVITI KADA VAS UGRIZE POSKOK? Ne brinite, Opća bolnica Dubrovnik ima dovoljno doza protuotrova

Dulist

STUDENAC DARUJE ULAZNICE Ne propustite ‘Medeju’ na Dubrovačkim ljetnim igrama

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist