Crna kronika

REPRESIVNE MJERE 271 kazna za ‘gasiranje’, 13 vozača ‘pod gasom’

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 26 prometnih nesreća.

Radi se o 20 nesreća s materijalnom štetom i 6 s ozlijeđenim osobama u kojima su 3 osobe teže, a 5 ih je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 541 represivnu mjeru, od kojih izdvajamo 271 mjeru poduzetu zbog prekoračenja brzine i 13 mjera poduzetih zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 16 vozača i 4 vozila.

Tijekom sutrašnjeg dana, na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provest će se preventivno represivna akcija „Mopedi i motocikli u prometu“ usmjerena na pojačani nadzor vozača mopeda i motocikla. Osim toga, policijski službenici prometne policije svakodnevno pojačano nadziru brzinu kretanja vozila na prometnicama naše Ž upanije.

Policija će nastaviti s ovakvim i sličnim preventivnim akcijama, a sve vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cesti te dosljedno poštuju sva prometna pravila u cilju što veće sigurnosti svih sudionika u prometu.

Pročitajte još

DAN BORBE PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA U sprečavanju nasilja trebamo sudjelovati svi!

Dulist

Dvojac ukrao vrijedan nakit i milijun kuna iz sefa obiteljske kuće u Dubrovniku

Dulist

Policija sutra pojačano nadzire prekoračenje brzine!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija