Zanimljivosti

Reportaža o Gradu u NY Timesu

Reportaža o Gradu u NY Timesu

Američka“travel” novinarka Charly Wilder objavila je veliku reportažu u New York Timesu pod nazivom “36 sati u Dubrovniku”.

Opširna reportaža najbolja je pozivnica za posjeti i straživanje Dubrovnika kao destinacije. Wilder je naglasio kako “Dubrovnik ljeti vrvi turistima ali ako dođete ujesen shvatit ćete radi čega je toliko popularan. Premda je puno trgovina u Starom gradu namijenjeno gostima s kruzera u Gradu ćete pronaći i brojne jedinstvene iznimke’.

Autorica unutar 36 sati preporuča što sve raditi i vidjeti u Dubrovniku – vožnju žičarom, isprobavanje lokalnih vina i delicija, shopping te najljepši zalazak sunca u Dubrovniku kao nešto šte se nikako ne smije propustiti. Kao lokaciju za promatranje zalaska navode Sunset bar Hotela Dubrovnik Palace.

Autorica preporuča i posjet Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, te smještaj u luksuznim hotelima Excelsior i Bellevue grupacije Adriatic Luxury Hotels.
Reportaža objavljena u digitalnom obliku, u nedjelju će biti objavljena u tiskanom izdanju New York Times-a, a u cijelosti je možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist