Aktualno

Remiza jeftinija za 3 milijuna kuna

Na javnoj dražbi imovine GP-a Dubrovnik na Trgovačkom sudu – stalnoj službi Dubrovnik, ponovno nije ništa prodano, niti je itko od potencijalnih kupaca pokazao interes za imovinu te posrnule tvrtke.

Nudili su se, naime, kamioni u iznosu od 3, 5 milijuna kuna, strojevi za oko 7 milijuna kuna, zgrada i zemljište u Čibaći za 25, 7 milijuna kuna, te stan u Remizi za 650 tisuća kuna.

Kako duList doznaje, određena je i nova, treća po redu javna dražba za prodaju Remize, koja će se održati 17. svibnja, a nova utvrđena cijena je 50 milijuna kuna.

Dobiveno je i stajalište Porezne uprave na temelju zahtjeva kojeg je predstavnik radnika podnio 26. rujna 2011., tražeći da se zauzme stajalište u pogledu njene prodaje te da se ne snižava njena cijena. Nije dobivena informacija o tome koliko košta cijena kvadratnog metra na području Radeljevića, gdje je, podsjetimo, IGH prodao 50 posto projekta "Radeljević" tvrtki Trames, a razlog je jer je ovdje bilo riječi o prodaji udjela.

Stoga, tvrde upućeni, ovo konkretno znači da bi se, ukoliko se na slijedećem ročištu 17. svibnja 2012.  ne proda Remiza, njena cijena mogla i dalje smanjivati. Također ističu, kako se Remiza, s obzirom na krizu, neće prodati za više od 30 milijuna kuna.

Podsjetimo, na prva dva ročišta cijena Remize bila je 53 milijuna kuna. 

Pročitajte još

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

ČEKA SE U REDU ZA KUPITI KARTU Velike gužve pred Jadrolinijom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija