Aktualno

Remiza jeftinija za 3 milijuna kuna

remiza autobusi 1905

Na javnoj dražbi imovine GP-a Dubrovnik na Trgovačkom sudu – stalnoj službi Dubrovnik, ponovno nije ništa prodano, niti je itko od potencijalnih kupaca pokazao interes za imovinu te posrnule tvrtke.

Nudili su se, naime, kamioni u iznosu od 3, 5 milijuna kuna, strojevi za oko 7 milijuna kuna, zgrada i zemljište u Čibaći za 25, 7 milijuna kuna, te stan u Remizi za 650 tisuća kuna.

Kako duList doznaje, određena je i nova, treća po redu javna dražba za prodaju Remize, koja će se održati 17. svibnja, a nova utvrđena cijena je 50 milijuna kuna.

Dobiveno je i stajalište Porezne uprave na temelju zahtjeva kojeg je predstavnik radnika podnio 26. rujna 2011., tražeći da se zauzme stajalište u pogledu njene prodaje te da se ne snižava njena cijena. Nije dobivena informacija o tome koliko košta cijena kvadratnog metra na području Radeljevića, gdje je, podsjetimo, IGH prodao 50 posto projekta "Radeljević" tvrtki Trames, a razlog je jer je ovdje bilo riječi o prodaji udjela.

Stoga, tvrde upućeni, ovo konkretno znači da bi se, ukoliko se na slijedećem ročištu 17. svibnja 2012.  ne proda Remiza, njena cijena mogla i dalje smanjivati. Također ističu, kako se Remiza, s obzirom na krizu, neće prodati za više od 30 milijuna kuna.

Podsjetimo, na prva dva ročišta cijena Remize bila je 53 milijuna kuna. 

Pročitajte još

Najviše zarađuju djelatnici u tehnologiji i IT-ju, a među najpotplaćenijima su frizeri i spremačice

Dulist

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je bez struje od ponedjeljka do srijede

Dulist

The Wall Street Journal: ‘Preskočite Dubrovnik, svakog ljeta se tu gomilaju mase ljudi’

Dulist