Aktualno

Grad čeka cijenu od 20 milijuna kuna?

Priča oko GP-a Dubrovnik u stečaju ponovno se zahuktala. I ovoga puta glavni je razlog čini se Remiza, vrijedna nekretnina na još vrjednijoj lokaciji, koju bi, prema informacijama, mogao navodno kupiti i Grad Dubrovnik.

No, otvaranjem stečajnog postupka nad GP-om Dubrovnik prije dvije godine njena je vrijednost procijenjena na oko 53 milijuna kuna, dok Grad Dubrovnik za nju ne bi izdvojio više od 20 milijuna kuna. Time bi radnici GP-a Dubrovnik ostali kratkih rukava, jer jedino prodajom Remize za oko 50 milijuna kuna mogu naplatiti svoja potraživanja, koja iznose oko 13 milijuna kuna.

No, Remizu još uvijek, i to besplatno, do 30. lipnja 2012. koristi dubrovački prijevoznik Libertas, na temelju dodatka ugovora kojeg je bivša uprava GP-a Dubrovnik sklopila s Libertasom o besplatnom korištenju Remize 5. ožujka 2010. godine, na dan kad je podnesen prijedlog za stečaj nad GP-om Dubrovnik.

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju duLista koji se od srijede nalazi na trafikama. 

Pročitajte još

Srijeda je dan za DuList!

Dulist

POSJETILI SMO CVIJETA, JELENU, ANALUCIJU, NIKA, LUKU I BARTOLA Konavoska obitelj Đuka diše za Hajduka

Leona Rašica

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM Velike gužve kroz Župu, Brgat, Grad…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija