Sport

REGIONALNA LIGA Mladost petercima dobila Jug

Jug Adriatic osiguranje poražen je u 3. kolu Premier lige. Dubrovačka momčad na Savi je s dva gola razlike izgubila od zagrebačke Mladosti i to nakon izvođenja peteraca. Ovo je Jugašima drugi poraz na takav način nakon nedavnog u Ateni od Olympiacosa, donosi HVS.
Od početka je sastav trenera Zorana Bajića nametnuo jak ritam, odigrali su sjajnu obranu te su u samo jednom trenutku, sredinom susreta dopustili suparniku da se osjetnije odvoji.
Bilo je to krajem druge i početkom treće četvrtine kada je gost iz Dubrovnika poveo 9:5 i 10:6. Žapci se međutim nisu u tom trenutku ‘rasuli’, preko Gluhaića i dva gola Penave (uz jedan Burića za goste), nakon tri četvrtine je rezultat bio ‘samo’ 11:9 za goste. Uz nešto što se dalo za zamijetiti promatrajući utakmicu. Mladost je bila te večeri ‘zrela’ i za nešto više, jače. Potvrdili su to u zadnjoj dionici, uveli laganu nervozu u dubrovačke redove, da bi u zadnje dvije minute centar Zagrepčana, Branimir Herceg postigao dva gola za 13:14 odnosno 14:14 samo 33 sekunde prije kraja. S tim se rezultatom označila kasnije i sirena za istek 32. minute.
U izvođenju peteraca, umješniji su i precizniji bili Zagrepčani, dok je vratar Mladosti Jerko Jurlina obranio odmah prvom izvođaču, inače odličnom Rinu Buriću. Jugov Amerikanac Daube uzdrmao je pak vratnicu, a kako Mladostaši nisu griješili, na koncu se skandiralo domaćinu uz Savu.

Izvor: HVS

Pročitajte još

SVAKA ČAST! Osam medalja za župske judoke na Božićnom turniru

Dulist

SLATINA OPEN Taekwon-do klub Shark s 19 medalja!

Dulist

FLAG FOOTBALL SPEKTAKL U DUBROVNIKU Sharksi brane naslov u Gospinom polju!

Dulist