Aktualno

REDOVNA SKUPŠTINA DPDS-a ‘Vlada optimizam. Dnevno se proda oko 2 i pol tisuće ulaznica za zidine’

U atriju Sponze u četvrtak se održala redovna skupština Društva prijatelja dubrovačke starine na kojoj je među ostalim iznesen izvještaj za 2020. godinu. Potpredsjednik Društva Maro Kapović za DuList je rekao da je ukupni promet DPDS-a u prošloj godini, s obzirom na cijelu pandemiju, bio 10 posto od 2019. godine.
-Zbog završetka započetih radova, a i zbog 72 zaposlenika, otvorili smo kreditnu liniju koju smo u nekoliko navrata ‘povukli’ kako bismo prebrodili prošlu godinu. Već ove godine taj kredit pomalo vraćamo – navodi Kapović. Naime, na skupštini je istaknuto da se u prvoj polovici srpnja vidi poboljšanje u posjećenosti i prodaji ulaznica.
-Dnevno se proda oko 2 i pol tisuće ulaznica za zidine. To je još uvijek dosta daleko od 2019., ali puno bolje nego lani. Ako bi se ovaj trend nastavio kroz srpanj, kolovoz i rujan, te ako ne dođe do zabrana i ako ne uđemo u ‘crveno’, imali bismo puno bolju financijsku godinu. U smislu, da bismo uredno mogli financirati sve naše obveze te da dočekamo iduću godinu spremni. Ovo su sve dobre naznake. Vlada optimizam – naglasio je. Usporedbe radi, spomenuo je i kako se kroz svibanj i lipanj dnevno prodavalo ispod tisuću ulaznica.
Riječ je inače o redovnoj skupštini koja je odgođena zbog pandemije koronavirusa.

Pročitajte još

Pronađite knjigu ‘Povijest nogometa u Dubrovniku’ u Algebri!

Dulist

IN MEMORIAM NICOLA DEL VECCHIO Zbogom, Croato!

Dulist

Nikolina Pozniak i Nella Lonza razgovarale s Milanovićem o Dubrovačkom statutu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija