Grad

REAKCIJA D.K. NAKON INCIDENTA U UVALI: Moji psi imaju više škole nego pola političara i novinara

REAKCIJA D.K. NAKON INCIDENTA U UVALI: Moji psi imaju više škole nego pola političara i novinara

Nakon što je DuList objavio napis o večerašnjem obilasku zamjenika gradonačelnika Željka Raguža Uvale Lapad, kojom prilikom je došlo do incidentne situacije s jednim našim sugrađaninom koji je kažnjen zbog vođenja psa bez povodca, stigla je i reakcija spomenutog mladića kojeg ćemo i ovaj put osloviti samo inicijalima D.K.

Njegovu reakciju prenosimo integralno:

”Poštovani, u ovom slučaju u najmanju ruku mogu dodati da lažem kad kažem poštovani, prepoznavši sebe u vašem članku moram iskoristiti pravo da komentiram cijeli slučaj.

Naime, jedini razlog mojeg tadašnjeg “raspoloženja” je taj da je sa vama bio, nazovimo kvazi političar koji na prejeftin način skuplja glasove a budimo sigurni, od nijednog ljubitelja pasa neće dobiti glas zbog još neizgrađenog azila, a da ne spominjemo kakvu ograđenu livadu gdje psi mogu nesmetanio šetati pa možda i trčati. Vjerovatno jer kako nam je poznato, malim ljudima ovoga grada, politička garnitura ovoga grada posjeduje sve livade u ovome gradu.

Da ne duljim, ja sam svoje podatke dao jer sam bio spreman platiti bilo koji iznos te prekršajne prijave uz uvijet da me se ne snima, za što vi niste imali razumijevanja te ste nastavili sa snimanjem. Iz jednog jedinog razloga, ja osobno sam apolitičan i ne dopuštam da bilo koja stranka prikuplja glasove na meni ili zamislite, mojem psu.

I još da dodam, svi koji me poznaju znaju da imam dva psa koji vjerojatno imaju više škole nego pola današnjih političara i novinara, koji sporije dolaze na poziv političkih opcija nego moji psi na bilo koju naredbu, što će većina građana ovoga grada misliti da je praktički nemoguće, poznavajući današnje novinarstvo kao i politiku slijedit ćete ih i na otvaranje paštete.

Ako i ne želite objaviti ovaj moj mali osvrt na događaj, ništa ne brinite jer postoji i konkurencija vašeg lista, koja će ga sa zadovoljstvom objaviti.

Eto, sa štovanjem i velikim podsmijehom vaš D.K.”

NAPOMENA: Novinar DuLista na mjestu događaja nije snimao niti D.K. niti postupak komunalnih redara prema njemu, kao što je to pogrešno zaključio u svojoj reakciji naš sugrađanin D.K. (a što se može provjeriti u objavljenoj fotogaleriji), no to je u cijeloj priči manje bitno. Sve na jednu stranu, ali prijetnje i pogrdne riječi upućene novinarki i snimateljici lokalne televizije ipak na na drugu stranu.

Pročitajte još

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist

JOŠ SE RAZRAĐUJE MODEL Stanovi za liječnike na gradskom zemljištu u Solitudu?

Andrea Falkoni Račić

Asfaltira se Ulica Marina Kneževića u Novoj Mokošici

Dulist