Grad

RASPISANI NATJEČAJI Franković traži nove pročelnike za financije i urbanizam

Nakon što su početkom kolovoza raspisani natječaji za pročelnike upravnih odjela za izgradnju i upravljanje projektima te za turizam gospodarstvo i more, u petak su objavljena dva nova. Gradonačelnik Mato Franković tako traži ‘nasljednika’ pročelnice za financije Anite Burić, ali i pročelnice Jelene Lončarić. Naime, raspisani su natječaji za pročelnika/icu upravnog odjela za proračun, financije i naplatu te za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika.
Treba podsjetiti kako je Mato Franković dan nakon pobjede na izborima najavio reorganizaciju Gradske uprave, a odmah potom počelo se i nagađati o imenima novim pročelnika. U upravni odjel za financije umjesto Anite Burić trebao bi stići sadašnji direktor Libertasa Ante Vojvodić, dok bi po neslužbenim informacijama Jelenu Lončarić trebao zamijeniti arhitekt Božo Benić.
Novi pročelnik ili pročelnica UO za urbanizam mora biti magistar struke ili stručni specijalist arhitektonske, agronomske ili pravne struke te imati najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, dok nova čelna osoba odjela za proračun, financije i naplatu mora biti magistar struke ili stručni specijalist ekonomske struke.
Treba napomenuti, a što je istaknuto i u uvjetima natječaja, kako se radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima razumijeva se radno iskustvo (služba u upravnim tijelima jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave, državna služba, javna služba, radni odnos kod privatnog poslodavca, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovima navedenog stupnja obrazovanja (stručne spreme) i struke.
Božo Benić je magistar inženjer arhitekture, dok je Ante Vojvodić diplomirao na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu.

Pročitajte još

[VIDEO] S barki ispred Kaša sugrađani se na dirljiv način oprostili od starog ribara Franza

Dulist

GRAD REAGIRAO NA KRISTIĆA ‘U prvom dijelu siječnja Dubrovnik je dosegnuo 80 posto noćenja rekordne 2019.’

Dulist

Estonski investitor želi graditi u Zatonu Malom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija