Crna kronika

Raspisana potraga za Ukrajincima koji su iz automobila u Župi ukrali novac i ručni sat

Raspisana potraga za Ukrajincima koji su iz automobila u Župi ukrali novac i ručni sat

Četiri Ukrajinca opelješila su 53-godišnjaka provalivši mu u automobil parkiran u javnoj garaži u Župi dubrovačkoj,  ukravši mu novac i ručni sat. 

Naime, nakon što je Policijskoj postaji Gruda prošli tjedan 53-godišnjak prijavio krađu novca iz svog vozila, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su navedeno kazneno djelo počinila četvorica ukrajinskih državljana koji su kazneno prijavljeni za tešku krađu.

Prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, 53-godišnjak je parkirao svoje osobno vozilo u javnoj garaži na području Župe dubrovačke, nakon čega je vozilo zaključao i pošao u kupovinu. Pri povratku je zatekao otključano vozilo i ustanovio da je iz vozila otuđen novac i ručni sat, čime je oštećen za ukupni iznos od 35 tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su navedenu tešku krađu počinili četvorica ukrajinskih državljana u dobi od 26 do 32 godine na način da su pomoću specijaliziranog uređaja presreli signal zaključavanja vozila. Nakon što su otuđili novac, počinitelji su napustili područje Republike Hrvatske preko MCGP Karasovići te je za njima raspisana potraga.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist