Aktualno

RASPISAN NATJEČAJ Rezervat Lokrum traži novog ravnatelja

RASPISAN NATJEČAJ Rezervat Lokrum traži novog ravnatelja

Danas je na internetskim stranicama Rezervata Lokrum objavljen natječaj za ravnatelja/icu te gradske ustanove.

Uvjeti za izbor su završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, najmanje pet godina radnog iskustva u struci, aktivno znanje jednog stranog jezika te poznavanje rada na računalu. Uz prijavu kandidati trebaju priložiti standardne dokumente (životopis, plan rada s vizijom razvoja, dokaz o stešenoj stručnoj spremi…), a rok za prijavu istječe za 15 dana.

Ravnatelja/icu imenuje Gradsko vijeće Grada Dubrovnika na prijedlog Upravnog vijeća Rezervata Lokrum na mandat od četiri godine.

Podsjetimo, dosadašnji ravnatelj Mario Tevšić, koji je na toj funkciji bio od svibnja 2014. godine, sporazumno je u studenom prošle godine raskinuo ugovor s ustanovom, a Upravno je vijeće početkom prosinca 2017. godine za vršiteljicu dužnosti ravnateljice predložilo, a Gradsko vijeće desetak dana kasnije imenovalo, dr. sc. Mariju Crnčević, inače voditeljicu Odjela za zaštitu, održavanje i promicanje JU Rezervat Lokrum.

Pročitajte još

PROMETNA U KUPARIMA Ozlijeđena osoba prevezena u bolnicu

Dulist

OD IDUĆEG TJEDNA Liječnici će imati pravo prijaviti pacijente privremeno nesposobnima za vožnju

Dulist

GORAK KRAJ ‘Novi Europski Bauhaus’ izostavio Dubinu iz projekta, iz kluba poručili: Uprava TUP-a gurnula nas je u stečaj

Dulist