Grad

Radovi na Lapadskoj obali ‘sele’ kod pumpe na Orsanu

Na gradilištu Lapadske obale radovi bušenja pilota premjestit će se na IV. fazu zahvata te će se odvijati u blizini benzinske postaje INA-e. Privremena prometna regulacija na gradilištu ostaje nepromijenjena. Građani se i dalje mole za oprez pri kretanju gradilištem.

Naime, zbog odvijanja radova na rekonstrukciji i proširenju Lapadske obale, gdje su u tijeku zahtjevni radovi pobijanja pilota i izgradnje obalnog zida, odvijanje prometa je strogo ograničeno, regulirano je rampom, a dozvoljeno kretanje odnosni se samo za nužni prolaz stanara i poslovnih subjekata.

-O nastavku radova i svim izmjenama koje prate gradilišnu dinamiku kontinuirano ćemo obavještavati – navode iz Gradske uprave.

Rekonstrukcija i proširenje Lapadske obale najveći je cestovni infrastrukturni projekt u užem centru grada još od izgradnje ‘bulevara’ u Lapadu. Investicija je vrijedna 70 milijuna kuna, a u potpunosti je financirana izvanproračunski, europskim i nacionalnim sredstvima, napomenuli su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

U Dubrovniku živi 4171 osoba s invaliditetom. 544 ima ih manje od 19 godina

Dulist

Sljedeće sezone, broj cruisera bit će potpuno usklađen s planovima održivog turizma

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija