Aktualno

RADOVI ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

Radovi rekonstrukcije niskonaponske mreže na Konalu koji su se trebali odvijati ovog ponedjeljka 22. veljače, odgađaju se za sutra, javljaju iz Elektrojuga. Ulice bez napajanja: Gornji Kono od k.br 1 do k.br 24, Bernarda Shawa od k.br 7 do k.br 17, Vicina od k.br 13 do k.br 18, Pelješka k.br. 17.

U utorak 23. veljače zbog neophodnih radova u trafostanici bez opskrbe električnom energijom od 9 do 13 bit će Trsteno. Zbog neophodnih radova u TS Vodovod Čelopeci bez opskrbe električnom energijom bit će Donji Brgat u dva navrata po pola sata u vremenskom razdoblju od 8.30 do 15 sati.

Zbog sječe raslinja ispod dalekovoda od 9 do 12 sati bez opskrbe električnom energijom bit će Đurinići, Molunat, Vitaljina, GP Vitaljina, Diklići. Zbog neophodnih radova na NN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom za potrošače koji se napajaju iz TS 10/0.4 kV Martinovići u vremenu od 8.30 do 14 sati. Naselja bez napajanja: Martinovići, Grbavac. Također,  zbog neophodnih radova na NN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom za potrošače koji se napajaju iz TS 10/0.4 Glavica u vremenskom razdoblju od 8.30 do 15 sati.

Ulice bez napajanja: Put od Osojnika k. br. 33 – 47 B

U srijedu 24. veljače zbog potrebe radova na zamjeni transformatora i SN bloka bez opskrbe električnom energijom bit će potrošači koji se napajaju iz TS 10/0.4 kV Solidarnost u vremenskom razdoblju od 8 do 16 sati. Ulice bez napajanja: Dr. Roka Mišetića br. 1,3 i 5, Iva Vojnovića 29-31D, Josipa Kosora 1-14, 36A i 36B, Liechtensteinov put 26 i 29-31A, Od Hladnice 1-7, Petra Hektorovića 27-35 neparni i 40-54 parni brojevi.

Istog dana, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži dana, ako vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio potrošača koji se napajaju iz TS 10/0,4 kV Šipan Polje u vremenu od 9:30h do 14:00 sati. Ulice bez napajanja: Sutulija – Marof 1, Dubrava, Tor Brijeg 1- 4.

Pročitajte još

DUBROVAČKI ARHITEKT MARKO DABROVIĆ IZ 3LHD-A Ekipa koja donosi optimizam, ne pričaju o teškoćama, već hrabro mrve birokraciju

Barbara Đurasović

MARIN ČILIĆ ‘Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata’

Dulist

SV. ILIJA Stranci skrenuli sa staze i izgubili se, u pomoć stigli pripadnici HGSS Orebić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija