Aktualno

RADOST DIJELJENJA Županijski policijski službenici donirali novac udrugama

Blagdansko vrijeme često nas potiče na razmišljanje i u nama budi želju za gestom koja će uljepšati blagdane posebno osjetljivim članovima naše zajednice.

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske već godinama prikupljaju novac koji se donira udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Tako su ove godine od prikupljenog novca, po želji štićenika Centra za rehabilitaciju Josipovac, kupili higijenske potrepštine i pribor za rad za njihov kreativan rad, a novac donirali Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve „Leptirići“.

Osim toga, policijski službenici Interventne jedinice policije ove Policijske uprave dodatno su se angažirali i prikupili novčana sredstva koja su donirali Centru za rehabilitaciju Josipovac i Udruzi osoba s intelektualnim poteškoćama „Radost“ koja se nalazi u Pločama. U ime svih policijskih službenika Interventne jedinice policije novac je donirao njihov zapovjednik Robert Đođo.

Iako se radi o donacijama čija financijska vrijednost nije jako velika, na ovaj su način željeli pokazati da se i skromnim donacijama možemo ujediniti i od srca pomoći onima koji trebaju našu pomoć i to ne samo financijsku, već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o važnosti brige o osobama s posebnim potrebama.

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Pročitajte još

‘VI STE NAŠ PONOS’ Svečano promovirani prvostupnici i magistri Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

IZVUKLI KOLICA, VRŠE, GUME… Velika akcija čišćenja mora u ACI marini Dubrovnik

Dulist

KONAČNO, NAKON POPUŠTANJA MJERA Upriličen Dan poezije u Domu za starije osobe Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija