Grad

RADIONICE FENIKSA Kako bolje razumijeti sebe i potrebe svoje djece?

RADIONICE FENIKSA Kako bolje razumijeti sebe i potrebe svoje djece?

Predavanje i oglednu radionicu na temu Teorije izbora i JA poruka održat će članice Feniksa, udruge za zaštitu djece, mladih i obitelji večeras u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Tijekom sljedeća dva mjeseca održavat će se besplatne radionice namijenjene roditeljima i djeci (polaznicima 5., 6. i 7. razreda). Radionice za roditelje vodit će Marija Hrtica i Bojana Čengija, a zajedničke za roditelje i djecu Katarina Telesmanić. Radionice su osmišljene kako bi roditelji kvalitetnije i sadržajno provodili vrijeme sa svojom djecom, a ujedno i prakticirali naučeno na radionicama namijenjenim samo za njih.

Primjena Teorije izbora u  radu s roditeljima omogućava roditeljima da bolje upoznaju sebe te bolje razumiju  svoje potrebe i potrebe  svoje djece. Roditeljima se pruža mogućnost da boljim razumijevanjem sebe i drugih ojačaju vlastite kapacitete  i kompetencije te da u odnosu na dob djeteta, njegovu razvojnu razinu, specifičnosti  i individualnosti  budu efikasniji u discipliniranju djece te im tako omoguće da odrastu u odgovorne, sretne i zadovoljne ljude.

Program provode Feniks, udruge za zaštitu djece, mladih i obitelji u suradnj s Dubrovačkim knjižnicama.

Pročitajte još

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

UČENICE OŠ MOKOŠICA Petra i Lucija idu na državno natjecanje iz hrvatskog jezika

Dulist