Aktualno

Radež, Poljopromet i Ćosić gradnja dobitnici su Zlatne kune

Radež d.d. iz Blata, Poljopromet d.o.o. iz Metkovića i Ćosić gradnja d.o.o. iz Metkovića ovogodišnji su dobitnici Zlatne kune Županijske komore Dubrovnik. Nagrade najuspješnijim trgovačkim društvima za poslovne rezultate u prethodnoj godini dodijeljene su na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik, koja je održana ove srijede u hotelu Adria.
Radež je dobitnik Zlatne kune u kategoriji velikih trgovačkih društava, a među nominiranima u ovoj kategoriji bio je još i dubrovački Pemo. Među srednjim trgovačkim društvima plaketu najboljeg uzeo je Poljopromet, a nominirani su bili još i Blato 1902 d.d. te podružnica Ploče širokobriješkog trgovačkog društva Hering. U kategoriji malih, najboljim je proglašeno društvo Ćosić gradnja, a nominacije su pripale i Alfa Thermu iz Metkovića te društvu Keops Dubrovnik.
Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primila je poljoprivredna zadruga Putniković za 110. obljetnicu svoga postojanja.
Plaketa Zlatna kuna dodjeljuje se već 24 godine prema ekonomskim kriterijima, a vrednuje se i ukupni poslovni ugled trgovačkih društava, utjecaj na razvoj djelatnosti te doprinos gospodarstvu Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

S potvrdom po abonamenat samo jednom u školskoj godini

Dulist

29. GODINA POSLIJE Operacija Konavle

Dulist

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je u četvrtak i petak bez struje?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija