Aktualno

Radež, Poljopromet i Ćosić gradnja dobitnici su Zlatne kune

Radež d.d. iz Blata, Poljopromet d.o.o. iz Metkovića i Ćosić gradnja d.o.o. iz Metkovića ovogodišnji su dobitnici Zlatne kune Županijske komore Dubrovnik. Nagrade najuspješnijim trgovačkim društvima za poslovne rezultate u prethodnoj godini dodijeljene su na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik, koja je održana ove srijede u hotelu Adria.
Radež je dobitnik Zlatne kune u kategoriji velikih trgovačkih društava, a među nominiranima u ovoj kategoriji bio je još i dubrovački Pemo. Među srednjim trgovačkim društvima plaketu najboljeg uzeo je Poljopromet, a nominirani su bili još i Blato 1902 d.d. te podružnica Ploče širokobriješkog trgovačkog društva Hering. U kategoriji malih, najboljim je proglašeno društvo Ćosić gradnja, a nominacije su pripale i Alfa Thermu iz Metkovića te društvu Keops Dubrovnik.
Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primila je poljoprivredna zadruga Putniković za 110. obljetnicu svoga postojanja.
Plaketa Zlatna kuna dodjeljuje se već 24 godine prema ekonomskim kriterijima, a vrednuje se i ukupni poslovni ugled trgovačkih društava, utjecaj na razvoj djelatnosti te doprinos gospodarstvu Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

ĐURO CAPOR I ANDRO VLAHUŠIĆ KOMENTIRAJU NOVI ZAKON Referendum: Nemoguća misija?

Mia Njavro Banić

POLICIJA APELIRA Ne ostavljajte djecu samu u vozilima!

Dulist

IZ MINISTARSTVA TVRDE ‘Novi Zakon o pomorskom dobru neće olakšati ograđivanje i naplatu ulaska na plažu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija