Sport

PRVENSTVO DUBROVNIKA U STOLNOM TENISU Marinkolor vodi i nakon 10. kola

PRVENSTVO DUBROVNIKA U STOLNOM TENISU Marinkolor vodi i nakon 10. kola

Održano je 10. kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, a ovo su rezultati. Zaostala utakmica 3. kola između ekipa Marinkolor i Dr Čolić odigrana je 29. prosinca 2021. pri čemu je ekipa Marinkolor pobjedila ekipu Dr Čolić rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je četiri seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Šarić donio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marko Šarić i Marko Venier. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Ante Jupek, Nedjeljko Ogresta i Filip Mikulić.

Nakon ove odigrane utakmice kompletirano je 9 kola tako da na kraju prvog dijela Prvenstva ostao je isti poredak, prva je ekipa Marinkolor s osvojenih 18 bodova i bez izgubljene utakmice, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 17 bodova i jednom izgubljenom utakmicom i treća je ekipa Soul caffe s osvojenih 16 bodova i 2 izgubljene utakmice.

U 10. kolu Prve lige postignuti su sljedeći rezultati:

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Božo Čavala (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Milo Stražičić donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena dok je Ivo Šarić ostvario isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Ekipa Dr Čolić pobjedila ekipu Aragosa travel rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Ante Jupek ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz tri izgubljena seta dok je Siniša Desnica donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Siniša Desnica i Dario Petković. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Robert Kralj.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobjedila ekipu Lapad kolor rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Pepo Deranja, Jurica Prpić i Ilija Stipić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Šimun Lukačević.

Ekipa Ombla pobjedila je ekipu The Dream Team rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Darko Božić i Dario Marić donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier ostvario je dvije pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Boris Cikoja i Damir Gleđ. Obje ekipe igrale su dva igrača, pri čemu su utakmice trećeg igrača pisane drugoj ekipi bez igranja.

Nakon 10. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 20 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 19 bodova i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 18 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 10. kola su Marko Venier (Marinkolor), Marko Šarić (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Najbolji parovi nakon 10. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist