Sport

PRVENSTVO DAMACIJE U KROSU Tri medalje za dubrovačke atletičare i atletičarke

PRVENSTVO DAMACIJE U KROSU Tri medalje za dubrovačke atletičare i atletičarke

Atletičarke i atletičari AK Dubrovnik sudjelovali su na pojedinačnom prvenstvu Dalmacije u krosu koji se održao u subotu, 24. listopada, na hipodromu u Sinju. Na održanom natjecanju u konkurenciji od 150 natjecatelja dubrovački atletičari i atletičarke osvojili su tri medalje.

Marta Musladin (2006) nastupila je u utrci na 400 metara i osvojila prvo mjesto. Lea Anđušić (2003) nastupila je za mlađe kadetkinje u utrci na 600 metara i osovojila srebrnu medalju. Patrik Kralj (2004) u utrci na 500 metara osvojio je treće mjesto i brončanu medalju.

Od ostalih članova AK Dubrovnik pojedinačnom prvenstvu Dalmacije u krosu nastupili su: za limačice Nikolina Batina (2005), Lea Madeško (2004), za mlađe kadetkinje Ana Plećaš (2002), Anđela Curić (2002), Martina Batina (2003) i Josipa Habjan (2003).

Trenerica Daria Ljubojević Kabić istaknula je kako je zadovoljna ostvarenim rezultatima jer natjecateljska sezona se polako bliži kraju, te su u fazi fizičkih priprema.

“Ovo je bio odličan kontrolni ispit, a osim toga ovo im je bio i prvi nastup na krosu”, dodaje trenerica Ljubojević Kabić.

Iduće natjecanje koje očekuje mlade Dubrovkinje i Dubrovčane je VI kolo Dalmatinske lige za limače.
Nakon održanog natjecanja u Sinju za dubrovačke natjecatelje bio je organiziran i posjet obližnjem ranču.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist