Grad

PRVAKINJE HRVATSKE Gradonačelnik primio mlade košarkašice Raguse

PRVAKINJE HRVATSKE Gradonačelnik primio mlade košarkašice Raguse

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić ovog su petka u Velikoj vijećnici primili mlade košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa povodom osvojenog prvog mjesta na prvenstvu Hrvatske u kategorijama do 13 i 15 godina.

Mlade kadetkinje Raguse u uzrastu do 15 godina zlatnu su medalju osvojile na prvenstvu Hrvatske održanom u Virju, dok su košarkašice Raguse u kategoriji do 13 godina slavile u Rijeci osvojivši također zlatni pokal.

Gradonačelnik Franković prvotno je uputio čestitke mladim kadetkinjama Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, njihovim trenericama i cijeloj upravi kluba na postignutom izvanrednom uspjehu.

-Trud se uistinu uvijek isplati. Slobodno to mogu kazati, nakon jedne vrlo uspješne godine za dubrovačku žensku košarku. Pokazale ste da sa vašom upornošću i voljom možete ostvariti sjajne rezultate i na tome vam u ime Grada Dubrovnika iskreno čestitam. Nadam se da će te i u nadolazećim vremenima nastaviti sa još većim žarom i htijenjem kako bi postignule samo najbolje sportske uspjehe – istaknuo je gradonačelnik Franković.

Košarkašicama Raguse u ovoj se prigodi obratila i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić koja je uputila čestitku, dodavši kako mlade generacije iznova dokazuju kako Dubrovnik ima iznimno vrijedne i nadarene sportaše i sportašice koji su siguran jamac u budućnosti.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist