Sport

PRVA UTAKMICA ČETVRTFINALA Jugaši svladali Korčulane, rezultat 7:24!

PRVA UTAKMICA ČETVRTFINALA Jugaši svladali Korčulane, rezultat 7:24!

Prva utakmica četvrtfinala, u kojoj je nominalno domaćin KPK bila je na rasporedu ovaj petak, dok se druga igra u subotu 26. ožujka s početkom u 12 sati.

Konačni rezultat je 7:24 za naše Jugaše, a kako navode iz HVS-a, pola posla na putu plasmana u polufinale su – obavili.

Teško da ćemo pogriješiti, ako bi naveli i da su praktički već u poluzavršnici. Ipak, dok ne završe obje utakmice ovog para, pa od tuda i ono ‘pola posla’, valja se suzdržati od konačne tvrdnje. Neće uostalom niti trebati dugo čekati na nju, budući da će se Dubrovčani i Korčulani sastati u uzvratu četvrtfinala vrlo skoro, već u subotu u podne – navode iz HVS-a.

Korčulani, službeno domaćini u prvoj utakmici, u Dubrovnik su nažalost došli sa samo 8 igrača. S druge strane, niti trener Jug Adriatic osiguranja, Vjekoslav Kobešćak nije nastupao s najjačom momčadi. Daleko od toga. Odmarao je strateg Gospara redom Popadića, Fatovića, Jokovića, Papanastasioua, Kakarisa, Argyropoulosa, Benića… Svi navedeni nisu bili ni prijavljeni u službeni zapisnik za utakmicu. Čak i takav sastav, kombinacija juniorske i B postave jugaša bila je puno prejaka (još k tomu i brojnija) od suparnika. U takvim okolnostima nikakvo čudo da su svi Jugaši, izuzev vratara postigli najmanje jedan pogodak.

HVS.hr

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist