Aktualno

PRVA GENERACIJA Osam županijskih poduzetnica među 40 stipendista ‘Upliftera’

blank

Među 40 Upliftera – stipendista prve generacije Uplift akademije za poduzetnike u turizmu i uslužnim djelatnostima, koja starta ovog ponedjeljka, ima i poduzetnika s područja naše Županije. Inače, riječ je o jedinstvenom i prvom tovako sveobuhvatnom edukacijskom programu koji je u potpunosti namijenjen i prilagođen potrebama jednog gospodarskog segmenta, konkretno segmentu mikro, malog i srednjeg poduzetništva u djelatnostima turizma i uslužnih djelatnosti. Kako je riječ o grani gospodarstva koja je najviše ugrožena pandemijom, a vitalna je za sveukupni hrvatski BDP, tako je Mastercard koji stoji iza projekta Uplift, prepoznao važnost ulaganja u znanje i promociju poduzetnika iz tog sektora. Broj prijava, navodi se na portalu uplift.hr, potvrdio je da su i poduzetnici prepoznali jedinstvenu priliku koja im se nudi.
Stipendisti s područja naše županije su Marija Antunović i Nataša Brnas iz Vignja, Cvita Bokšić i Sanja Protić s Korčule, te Nataša Brailo, Nikolina Farčić, Barbara Lončarić i Jelena Pavlović Svetina iz Dubrovnika.

Izvor; foto: uplift.hr

blank

Pročitajte još

DVIJE GODINE NAKON ZAKLJUČENOG STEČAJA Vlahušić prodaje bivši King Richard’s Pub

Andrea Falkoni Račić

HOĆE LI POPUNJENOST BITI BOLJA NEGO LANI? Ovi dubrovački hoteli ostaju otvoreni tijekom zimskih mjeseci

Iva Dedo

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija