Grad

PROVJERITE UVJETE Javni pozivi za programe, projekte i manifestacije za udruge i organizacije civilnog društva

Na temelju Odluke o financiranju programa, projekata i manifestacija koje provode udruge i druge organizacije civilnog društva Upravni odjel za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika objavio je pet javnih poziva.

Ukupna sredstva predviđena za ove programe u 2019. godini iznose 2.397.500 kuna.

Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju za razdoblje od 2019. do 2021. godine ukupno je za trogodišnje razdoblje vrijedan 2.850.000,00 kuna, odnosno osigurano je 950.000 kuna godišnje. Prioriteti i ciljane skupine ovog poziva definirane su sukladno Strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom Grada Dubrovnika za razdoblje od 2015. do 2020. godine kao i sukladno Nacionalnoj strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom 2017.-2020. godine.

Javnim pozivom za predlaganje programa, projekata i manifestacija iz područja socijalne i zdravstvene skrbi za 2019. godinu udrugama ili organizacijama dostupno je ukupno 737.500,00 kuna.

Za programe projekte i manifestacije iz područja skrbi o stradalnicima i sudionicima Domovinskog rata i njihovim obiteljima za 2019. godinu planirao je 370.000 kuna, dok je ukupna planirana vrijednost godišnjeg Javnog poziva za programe, projekte i manifestacije iz područja skrbi o udrugama proizašlim iz II. Svjetskog rata i poratnog razdoblja 140 tisuća kuna.

Objavljen je i Javni poziv za predlaganje projekata/programa iz područja skrbi o stradalnicima i sudionicima Domovinskog rata i to za obilježavanje obljetnica Domovinskog rata, za koju namjenu je u proračunu osigurano 200 tisuća kuna, po 100 tisuća kuna za obljetnice na području Dubrovnika te jednako toliko za obljetnice na drugim područjima Republike Hrvatske.

Sva potrebna dokumentacija i obrasci dostupni su uz tekst svakog pojedinačnog javnog poziva na internetskoj stranici nadležnog upravnog odjela.

Pročitajte još

ZBOG VISOKE POTRAŽNJE Aeroflot u kolovozu uvodi širokotrupce na liniji za Dubrovnik

Dulist

FOTO Gužve oko Grada, neizbježan je bio prometni redar na Pilama

Dulist

Frano Luetić još šest mjeseci na čelu Zračne luke Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija