Aktualno

Provjerite tko je sve sljedećeg tjedna bez struje

Provjerite tko je sve sljedećeg tjedna bez struje

U utorak 16. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Mrčevo, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u ulicama Za crkvom i Mrčevo k.br. 31 u vremenu od 10 do 14 sati, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik.

U srijedu 17. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Hladnjača Budućnost, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u ulicama Knežica – predjeli Podgaj i Bušljenovo vremenu od 8.30 do 14 sati.

U četvrtak 18. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Ljubač, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u naselju Ljubač u vremenu od 8.30 do 15 sati.

U petak 19. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Orašac 1, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u ulicama Čerjan k.br. 5-11, 24 i predio Obrovo vremenu od 8.30 do 15 sati.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist