Aktualno

Provjerite tko je sve sljedećeg tjedna bez struje

U utorak 16. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Mrčevo, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u ulicama Za crkvom i Mrčevo k.br. 31 u vremenu od 10 do 14 sati, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik.

U srijedu 17. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Hladnjača Budućnost, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u ulicama Knežica – predjeli Podgaj i Bušljenovo vremenu od 8.30 do 14 sati.

U četvrtak 18. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Ljubač, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u naselju Ljubač u vremenu od 8.30 do 15 sati.

U petak 19. kolovoza zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Orašac 1, osim u slučaju radi više sile, bit će obustavljena isporuka električne energije u ulicama Čerjan k.br. 5-11, 24 i predio Obrovo vremenu od 8.30 do 15 sati.

Pročitajte još

NE PROPUSTITE TEČAJEVE CENTRA ZA JEZIKE! Učenje stranih jezika najbolji je način korištenja slobodnog vremena

Dulist

POSJETILI SMO NAGRAĐENI OPG Zlata vrijedna obitelj Trojanović

Maria Prkut

NAKON GODINA PREDANOG RADA Profesor Vedran Batoš otišao u zasluženu mirovinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija