Grad

PROVEDBA PLANA UPRAVLJANJA Jelica Čučević izabrana za predstavnicu privatnog sektora

U prostorima DURA-e održana je sedma u nizu radionica, druga za predstavnike privatnog sektora na području Grada Dubrovnika, za izbor predstavnika Izvršnog odbora Upravljačke komisije Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a ‘Starim gradom Dubrovnikom’. Predstavnica koja je izabrana tajnim glasanjem je Jelica Čučević, vlasnica obrta Beauty and freedom of Dubrovnik.

Ravnateljica Zavoda za obnovu Dubrovnika Mihaela Skurić predstavila je dokument Plan upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a ‘Starim gradom Dubrovnikom’ prisutnima i istaknula njegovu važnost koja je osigurati dugoročan sustav upravljanja te istovremeno omogućiti očuvanje kvalitete, izvornosti i cjelovitosti prepoznatog svjetskog dobra, kao i sastavnica koje potvrđuju izvanredne univerzalne vrijednosti, istodobno održavajući kvalitetu života građana i aktivnu multifunkcionalnu namjenu gradskog središta.

Time je ujedno završen ciklus radionica na kojima su birani predstavnici iz širokog spektra dionika koji će sudjelovati u radu Upravljačke komisije i provedbi Plana upravljanja. O imenovanju izabranih predstavnika odlučit će Gradsko vijeće na prijedlog gradonačelnika.

Pročitajte još

SAD JE SLUŽBENO Imamo više od 2.500 stanova za najam i turiste

Dulist

Poznati britanski novinar Sebastian O’Kelly priprema reportažu o Dubrovniku

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija