Grad

PROŠLA TEHNIČKI PREGLED Za zgradu ispod Bourbona izdana uporabna dozvola

PROŠLA TEHNIČKI PREGLED Za zgradu ispod Bourbona izdana uporabna dozvola

Poslovno-stambena zgrada ispod Bourbona, čiji je investitor tvrtka Oštrice, dobila je 25. srpnja uporabnu dozvolu, potvrdili su DuListu iz Grada Dubrovnika.

-Izdana je pravomoćna uporabna dozvola za izgrađenu visoku samostojeću poslovno – stambenu građevine 2b skupine na novoformiranoj građevinskoj čestici koja nosi katastarsku oznaku čest.zem. 617/10 k.o. Gruž (s.i.) odnosno čest.zem.1523/2 k.o. Dubrovnik (n.i.),investitora OŠTRICE d.o.o. – naglasili su u odgovoru iz Gradske uprave.

Kako je DuList donio u svome tiskanom izdanju sredinom srpnja, iako smo još u travnju prošle godine pisali kako je izvršen tehnički pre­gled za poslovno-stambenu zgradu ispod Burbona, čiji je investitor tvrtka Oštrice, ona do tada još uvijek nije bila dobila upo­rabnu dozvolu, a stanari suunatoč tome vć u nju uselili. Iz Grada Dubrovnika naglasili su nam tada da je trgovačko društvo Oštrice d.o.o. odustalo od zahtjeva za izdavanje upo­rabne dozvole za poslovno-stambenu građevinu na novoformiranoj čest.zem. 617/10 k.o. Gruž za koju je tehnički pre­gled izvršen u travnju 2021. godine te da je podnijelo zahtjev za izdavanje izmjene i dopune građevinske dozvole. Zanimalo nas je stoga na što su se konkretno izmjene i dopune odnosile?

Iz Grada su nam tek odgovorili kako se izmjena i dopuna građevinske dozvole odnosila ‘na nedostatke koje su utvrdila javnopravna tijela prilikom prethodno obavljenog tehničkog pregleda’.

-Po izdanoj izmjenjenoj i dopunjenoj građevinskoj dozvoli ponovljen je tehnički pregled i nakon svih suglasnosti javnopravnih tijela izdana je uporabna dozvola – naglasili su iz Grada.

Pročitajte još

UKRAJINKA ANNA GADIATSKA Za mene je Dubrovnik postao drugi dom, jako sam sretna!

Maria Prkut

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist