Grad

PROŠLA TEHNIČKI PREGLED Za zgradu ispod Bourbona izdana uporabna dozvola

PROŠLA TEHNIČKI PREGLED Za zgradu ispod Bourbona izdana uporabna dozvola

Poslovno-stambena zgrada ispod Bourbona, čiji je investitor tvrtka Oštrice, dobila je 25. srpnja uporabnu dozvolu, potvrdili su DuListu iz Grada Dubrovnika.

-Izdana je pravomoćna uporabna dozvola za izgrađenu visoku samostojeću poslovno – stambenu građevine 2b skupine na novoformiranoj građevinskoj čestici koja nosi katastarsku oznaku čest.zem. 617/10 k.o. Gruž (s.i.) odnosno čest.zem.1523/2 k.o. Dubrovnik (n.i.),investitora OŠTRICE d.o.o. – naglasili su u odgovoru iz Gradske uprave.

Kako je DuList donio u svome tiskanom izdanju sredinom srpnja, iako smo još u travnju prošle godine pisali kako je izvršen tehnički pre­gled za poslovno-stambenu zgradu ispod Burbona, čiji je investitor tvrtka Oštrice, ona do tada još uvijek nije bila dobila upo­rabnu dozvolu, a stanari suunatoč tome vć u nju uselili. Iz Grada Dubrovnika naglasili su nam tada da je trgovačko društvo Oštrice d.o.o. odustalo od zahtjeva za izdavanje upo­rabne dozvole za poslovno-stambenu građevinu na novoformiranoj čest.zem. 617/10 k.o. Gruž za koju je tehnički pre­gled izvršen u travnju 2021. godine te da je podnijelo zahtjev za izdavanje izmjene i dopune građevinske dozvole. Zanimalo nas je stoga na što su se konkretno izmjene i dopune odnosile?

Iz Grada su nam tek odgovorili kako se izmjena i dopuna građevinske dozvole odnosila ‘na nedostatke koje su utvrdila javnopravna tijela prilikom prethodno obavljenog tehničkog pregleda’.

-Po izdanoj izmjenjenoj i dopunjenoj građevinskoj dozvoli ponovljen je tehnički pregled i nakon svih suglasnosti javnopravnih tijela izdana je uporabna dozvola – naglasili su iz Grada.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist