DuList IN

PROMOCIJA TRADICIJSKIH VRIJEDNOSTI Uskoro novo tematsko događanje ‘Festival peljeških podruma’

Sve četiri turističke zajednice s područja Pelješca – Turistička zajednica Općine Ston, Turistička zajednica Općine Trpanj, Turistička zajednica Općine Janjina, Turistička zajednica Općine Orebić, projektno su se udružile kako bi zajednički razvijali nove turističke proizvode na novom konceptu temeljenom na tradicijskim vrijednostima.

Promocija plavca malog i peljeških podruma aktivno će se odvijati tijekom cijele godine, a poseban naglasak bi bio na novu manifestaciju ‘Festival peljeških podruma’, tematsko događanje koncipirano sa željom da se posjetiteljima pruži što kvalitetniji i raznovrsniji doživljaj, a koji se planira održavati od 15. svibnja do 15. lipnja 2021. godine.

Preliminarni sastanak s vinarima je održan putem video veze na kojem su nazočili predstavnici sve četiri turističke zajednice, Đurđica Šimičić iz tvrtke IQM kao savjetnik na projektu te 20-ak vinara s cijelog Pelješca. Nakon predstavljanja projekta i razrade detalja na zadovoljstvo svih prisutnih dogovoreno je da se prihvaća koncept te se kreće s realizacijom manifestacije.

Pročitajte još

JELICA BOTO U TOP 24 AMATERSKA KUHARA Pregaču posvećujem svom nonu

Dulist

BIJELA PREGAČA ZA JELICU BOTO Profesorica klavira dubrovačkom poparom osvojila žiri MasterChefa

Dulist

[VIDEO] Dubrovčani s Terezom proslavili Svjetski dan turizma

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija