DuList IN

‘BURALOVA’ KOLEKCIJA Kuhinjske krpe s motivima Dubrovnika koje lako postanu ukrasom svakog doma

'BURALOVA' KOLEKCIJA Kuhinjske krpe s motivima Dubrovnika koje lako postanu ukrasom svakog doma

Dubrovački brand ‘Bural’ u četiri je godine svoga postojanja stvorio zanimljive tekstilne proizvode za kuhinju i dom. Jedan od njihovih top proizvoda su kuhinjske krpe s motivima Dubrovnika. Osim što imaju široku uporabu, od brisanja posuđa, namirnica i ruku do čišćenja površina, lako postanu ukrasom svakog doma te su jedna od onih stvari koje se odmah uočavaju u kuhinji.
Kako se koriste za cijeli niz svrha, kuhinjske krpe jednostavno moraju biti trajne. Zbog toga su ‘Buralove’ kuhinjske krpe načinjene od visokokvalitetnog pamuka. Lijepe i ugodne na dodir, ove se perive kuhinjske krpe odlikuju svime što čini odličnu kuhinjsku krpu – vrhunskim dizajnom
i trajnom kvalitetom. K tomu, njihov dizajn omogućuje da bez problema posluže i kao ukrasne salvete. Za sve koji vole naš Grad, uvrštavanjem ovih krpa u kuhinjski asortiman, zasigurno se neće izbrisati uspomena na Dubrovnik.

Donosi osmijeh u tvoj dom!
‘Bural’ je dubrovački brand tekstilnih proizvoda za kuhinju i dom. Rođen u Dubrovniku, dosljedan je svojem imenu koje na dubrovačkom dijalektu znači – komoda ili škrinja. Njihova kolekcija, uz kuhinjske krpe, sadrži liniju pregača, kuhinjskih rukavica, podmetača, držača za lonce i košara za kruh te bursi za spenzu sa stiliziranim motivima Dubrovnika.

Nadahnut duhom Grada!
‘Bural’ ujedinjuje bezvremeni šarm Dubrovnika te najmodernije standarde dizajna i izrade tekstila, trajan i kvalitetan te svestran u primjeni.
— Ukratko, poklon je za mnoge prigode, i vas same – rekla je vlasnica Danijela Klešković. U skorijoj budućnosti želi nastaviti s proizvodnjom novih tekstilnih proizvoda od lana i proizvodnjom keramičkog posuđa.
Zaviri u Buralovu škrinjicu s blagom i odaberi dubrovački moment za svoju kuhinju i blagovaonicu! Proizvode ovog dubrovačkog branda možete pronaći u Gastro & gift shopu ‘Terra Croatica’ u Ulici od Puča 17.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist