Aktualno

PROMETNI ‘GRČ U ŽELUDCU’ Čepovi, obilna kiša i radovi na mostu – kakva kombinacija!

Obilna kiša koja pada od ranog jutra i radovi najavljeni na Mostu dr. Franja Tuđmana izazvali su pravi kolaps na cestama. U Gružu se već od ranog jutra stvaraju čepovi, Šipčine stoje a gužva je i na semaforu za Novu Mokošicu. Kako javljaju članovi grupe ‘Radarska kontrola’, semafori nisu niti regulirani i upravo to je razlog kolonama.

Podsjetimo, most će biti zatvoren za sav promet danas do 18 sati zbog radova na montaži revizijskih kolica, izvijestile su Hrvatske ceste.

Hrvatske ceste d.o.o. navode kako su sklopile ugovor za izradu i montažu revizijskih kolica koja će služiti za pregled mosta i izvođenje potrebnih radova. Vrijednost ugovorenih radova je 3.350.000 kuna.

Što se tiče kiše, ona će po prognozi obilno padati tijekom cijelog dana s tendencijom smirivanja prema večeri, a dnevne temperature su od 17 do 19 stupnjeva Celzijusa.

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija