Aktualno

‘Grofovi’ uručili vrijednu donaciju Udruzi ‘Dva skalina’

Udruga specijalne policije ‘Grof Dubrovnik’ posjetila je Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom ‘Dva skalina’. Tom prilikom uručili su im vrijednu donaciju od 10.200 kuna. Sredstva su prikupljena dobrovoljnim prilozima građana na malonogometnom turniru ‘Memorijal Grof’ održanom početkom studenog u sjećanje na poginule pripadnike SJP ‘Grof’.

-Bila nam je izuzetna čast ugostiti predstavnike Udruga SJP GROF Dubrovnik. Uz ugodno druženje, obilazak naših prostora i upoznavanja sa korisnicima, uručili su nam i dobrovoljne prihode prikupljene na malonogometnom turniru ‘MEMORIJAL GROF’ u sjećanje na poginule pripadnike SJP GROF na igralištu Crkve sv. Mihajla. Još jednom se od srca zahvaljujemo što ste izabrali našu Udrugu i pomogli nam u radu s korisnicima – napisali su iz ‘Dva skalina’.

Izvor: Dva Skalina

Pročitajte još

Napustila nas je profesorica Božena Berdović

Dulist

U CRKVI SV. MIHAJLA Biskup Glasnović predvodi misu za obitelji i djecu s teškoćama u razvoju

Dulist

U SUBOTU Stručno predavanje povodom obljetnice rođenja Miha Pracata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija