DuList IN

PROLJETNI ĐIR GORNJIM SELIMA Besplatno vođenje novom pješačkom stazom

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, u subotu, 8. svibnja održat će se manifestacija ‘Proljetni đir Gornjim selima’, a s ciljem prezentiranja nove pješačke staze u Gornjim selima Mrčevo – Brsečine – Mravinjac.

Šetnja pješačkom stazom započet će u 9. 30 sati s Lokve u selu Mrčevo, uz pratnju vodiča, a tijekom koje će svi sudionici imati priliku upoznati se s krajolikom koji obiluje sveukupnom bioraznolikošću vrsta i staništa. Pješačka staza duga je oko 3,5 km stoga se preporučuje sudionicima da pripreme adekvatnu obuću za šetnju, a organizatori manifestacije osigurat će okrjepu za svih.

U sklopu manifestacije, od 7. do 9. svibnja, OPG Laptalo i OPG Musladin pripremili su i promotivne menije u svojim domaćinstvima po cijeni od 150,00 kuna, a uz prethodnu najavu na idući broj: OPG Laptalo 099 218 3612 / 098 725 102 i OPG Musladin 098 387 938 / 099 303 1559.

Zbog epidemioloških mjera broj sudionika subotnje ture je ograničen, pa je potrebno potvrditi dolazak do četvrtka, 6. svibnja, do 14 sati, na e-mail: tic.pile@tzdubrovnik.hr ili na broj telefona: +38520312011.

Pročitajte još

[ŠAPA TJEDNA] Maki nema repa, ali je svejedno frajer!

Dulist

PREKRASNE VIJESTI Mihovil Španja i njegova Jelena postali su roditelji malenog Roka

Dulist

DIVNA, SIMPATIČNA I TALENTIRANA Nikoleta Ivanković – nova mlada glazbena nada

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija