DuList IN

MALENOM BALDU STIŽE BRAT Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete

MALENOM BALDU STIŽE BRAT Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete

Proslavljeni hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina Milković Čilić ponovno će postati roditelji, a njihov jednogodišnji sinčić Baldo najesen će dobiti brata! Hrvatski tenisač Marin Čilić (32) i njegova dvije godine mlađa supruga Kristina, psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata, uvijek su se trudili biti diskretni kad je riječ o njihovu privatnom životu.

-Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati – otkriva Kristina, koja se zasad dobro osjeća, iako već dvije godine ne zna što znači naspavati se, piše Gloria.

Baldo je, naime, živahno, aktivno i društveno dijete pa im je svaki dan s njim zabava.

– Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne pa tako i na malo sna – nastavlja Kristina, dodajući kako joj je, uz dijete kojem još treba mnogo pažnje i koje smatra da je san gubitak vremena, druga trudnoća ipak napornija. Sretna je, međutim, što ona i Marin imaju veliku obitelj pa će im sigurno pomoći u čuvanju klinaca i usklađivanju privatnih i poslovnih obaveza.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist