Aktualno

Prolaz za pješake – dogodine

U redakciji duLista zaprimili smo pritužbu građana kako je Put od Republike, od semafora na Domu zdravlja do raskrižja sa Vukovarskom – pored Čistoće,

izrovan i iskopan, te kako mu je potrebna hitna sanacija. S obzirom da na tom dijelu nema nogostupa, građani se tuže da je taj dio, osim što je ružan, i opasan za građane – pješake. Gradu Dubrovniku poslali smo upit radi li se na sanaciji toga dijela.

– Po informacijama iz Upravnog odjela za promet sanacija i rekonstrukcija pješačkog pločnika na Putu od Republike je u petogodišnjem planu proširenog održavanja, a realizacija se očekuje iduće godine. S ciljem podizanja sigurnosti pješaka postavljeni su stupići koji odvajaju vozne trake od pješačkog prolaza – odgovor je koji smo dobili iz gradske uprave. 
 
 

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

DIREKTOR TVRTKE ETF AIRWAYS STJEPAN BEDIĆ Želja nam je dovesti avion u Dubrovnik i dati domaćim ljudima posao

Maria Prkut

PLENKOVIĆ ‘Ideja je da se zabrani rad nedjeljom, male tvrtke više neće plaćati HGK’

Dulist

U SPOMEN NA TRAGEDIJU Položeni vijenci u more za sve poginule s Aurore

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija