Aktualno

Prolaz za pješake – dogodine

U redakciji duLista zaprimili smo pritužbu građana kako je Put od Republike, od semafora na Domu zdravlja do raskrižja sa Vukovarskom – pored Čistoće,

izrovan i iskopan, te kako mu je potrebna hitna sanacija. S obzirom da na tom dijelu nema nogostupa, građani se tuže da je taj dio, osim što je ružan, i opasan za građane – pješake. Gradu Dubrovniku poslali smo upit radi li se na sanaciji toga dijela.

– Po informacijama iz Upravnog odjela za promet sanacija i rekonstrukcija pješačkog pločnika na Putu od Republike je u petogodišnjem planu proširenog održavanja, a realizacija se očekuje iduće godine. S ciljem podizanja sigurnosti pješaka postavljeni su stupići koji odvajaju vozne trake od pješačkog prolaza – odgovor je koji smo dobili iz gradske uprave. 
 
 

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

FOTO Mališani učili kako se ponašati u opasnim situacijama

Dulist

SPASI ŽIVOT! Crveni križ poziva na akciju darivanja krvi

Dulist

OBIŠLI SMO GRADILIŠTE Na katoličkom dijelu Groblja Dubac više nema mjesta!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija