Aktualno

Projekt upravljanja Sniježnicom i Konavoskim poljem

Projekt upravljanja Sniježnicom i Konavoskim poljem

Druga radionica u sklopu projekta „Planiranje upravljanja Natura 2000 područjem Sniježnica i Konavosko polje“ održana je danas u Čilipima.

Projekt ima za cilj očuvanje biološke raznolikosti, doprinos održivom upravljanju i monitoringu odabranih Natura 2000 područja u Republici Hrvatskoj, a dio je šireg projekta „Planiranje upravljanja Natura 2000 područjima – NATURA MANMON“.

Na radionici su prisustvovali predstavnik Žuapnije i Javne ustanove, Ministarstvo zaštite okolišai prirode, predstavnici Zavoda za prostorno uređenje DNŽ, Općine Konavle, Mjesnih odbora Općine Konavle, Turističke zajednice DNŽ  i TZ Općine Konavle, Hrvatskih voda, nevladinih udruga i udruga s područja Općine Konavle.

Tijekom radionice definirali su se ciljevi i aktivnosti u sklopu projekta izrade Plana upravljanja na području Sniježnice i Konavoskog polja. Rezultati prikupljeni tijekom dosadašnjih radionica koristit će se prilikom obrade podataka i njihovom implementiranju u završni dokument „Plan upravljanja Sniježnicom i Konavoskim poljem“.

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist