Aktualno

PROJEKT KUPARI Suglasnost Vlade za sklapanje aneks ugovora

Na 89. sjednici koja je održana u utorak, Ministarstvu državne imovine Vlada je dala suglasnost za sklapanje Aneksa I. Ugovora o realizaciji Projekta Kupari I.

Ministar državne imovine Goran Marić pojasnio je kako je od potpisivanja Ugovora prošlo više od dvije godine, a investitor, Zajednica ponuditelja Avenue ulaganja d.o.o. i AvenueOsteuropa, nije ispunio svoje obaveze proces izvršenja projekta nije ni započeo.

S ciljem ubrzavanja realizacije projekta, Ministarstvo državne imovine predložilo je navedeni Aneks Ugovora, kojim se investitoru omogućuju novi rokovi i to 30 dana od dana potpisivanja da Ministarstvu državne imovine dostavi pismo namjere novog hotelskog operatera i hotelski brend koji ispunjava uvjete iz natječaja.

U roku od dva mjeseca, investitor Općini Župa dubrovačka treba dostaviti ulazne podatke za izradu novog urbanističkog plana Kupari I. U slučaju neispunjavanja obveza iz Aneksa, predviđen je raskid Ugovora.

Pročitajte još

U SUBOTU Stručno predavanje povodom obljetnice rođenja Miha Pracata

Dulist

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija