Aktualno

OBNOVLJEN MASARYKOV PUT Franković: Mikroasfalt je opasna prometna ugroza

Prema predizbornom obećanju i usvojenom proračunu za 2018. godinu asfaltirali smo Masarykov put, a sad nastavljamo dalje. Ovu ćemo cestu odraditi i u punom profilu, ali tek po kraju turističke sezone – izjavio je gradonačelnik Mato Franković prilikom jutrošnjeg obilaska Masarykovog puta.

-Početni dio ceste je najviše nastradao od mikroasfalta. Dovoljno je proći ovim dijelom uzbrdice i vidjeti kako je mikroasfalt oštetio cestu. Sad je opasan, posebno za vozače motora. To je asfalt loše kvalitete koji predstavlja prometnu ugrozu. Zato pokušavamo na sve načine adekvatno pokriti prometnice asfaltom pa da to traje i do deset godina bez ozbiljnih rupa ili oštećenja na cesti – istaknuo je Franković te najavio skori kraj radova u Ulici dr. Ante Šercera, nakon čega slijedi Osojnik.

Pročelnik Upravnog odjela Grada Dubrovnika za promet Đuro Šutalo najavio je pak kako je na užem području grada iduća ulica koja će se urediti Gornji Kono.

Podsjetimo, milijun kuna vrijedni radovi na obnovi i uređenju Masarykova puta na dijelu od spoja s ulicom Žrtava s Dakse do hotela Dubrovnik Palace u dužini oko 850 metara s površinom 5500 metara četvornih trajali su od 20. ožujka do 6. travnja.

Pročitajte još

Viceprvakinje svijeta iz plesnog studija Step’n Jazz na prijemu kod zamjenice Tepšić

Dulist

ČETVRTAK Što donose Dani otvorenih vrata Restauratorskog odjela Dubrovnik?

Dulist

Vatrogasci imali deset intervencija ispumpavanja u sat vremena!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija