Aktualno

PROFESIONALNI STRES I SAGORIJEVANJE Sutra tribina o mentalnom zdravlju

Dan hrvatskih zdravih gradova obilježit će se u Dubrovniku 25. svibnja. U tjednu svjesnosti o mentalnom zdravlju, planirano je održavanje javne tribine u dvorani Ivana Pavla II.

Organizator tribine je dubrovačka udruga “Lukjernica”, uz pokroviteljstvo Grada Dubrovnika, Dubrovačko neretvanske županije i Saveza udruga mentalnog zdravlja. Središnja tema tribine profesionalni je stres i kvaliteta mentalnog zdravlja pomagačkih struka te prevencija profesionalnog sagorijevanja.

Ovom tribinom u Dubrovniku se nastavlja kampanja svjesnosti o mentalnom zdravlju, dijelom koje je bio i poslovni sastanak Hrvatske mreže zdravih gradova na temu “Resursi za duševno zdravlje u zajednici”, koji se održao se u Dubrovniku 16. i 17. rujna 2021. Tada su bili istaknuti primjeri dobre prakse u skrbi za mentalno zdravlje koje provodi Grad Dubrovnik. Prvenstveno su to programi i aktivnosti koje se temelje na strateškim dokumentima kao što su Strategija za izjednačavanje mogućnosti za osobe s invaliditetom Grada Dubrovnika, Lokalni program za mlade “Mladi i Grad skupa”, te skrb Grada Dubrovnika za sve ranjive skupine stanovništva za vrijeme pandemije.

Pročitajte još

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

Radno vrijeme Libertasovih prodajnih mjesta uz Dan državnosti

Dulist

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija