DuList IN

Produkcija: Za Robin Hooda nam više ne trebaju mladi, evo kakvi statisti su potrebni

Produkcija: Za Robin Hooda nam više ne trebaju mladi, evo kakvi statisti su potrebni

Menadžer za lokacije tvrtke ”Pakt media”, Dean Tošović rekao je u četvrtak u Dubrovniku kako za potrebe snimanja filma ”Robin Hood: Origins” više nema potrebe za osobama mlađim od 25 godina, te istaknuo kako se sada prvenstveno traže jake muškarce i žene srednje i starije dobi.
– Zbog velikog broja prijavljenih više ne postoji interes za mlađima od 25 godina. Tražimo prvenstveno muškarce, jake i visoke građe od 25 do 50-ak godina i žene srednje i starije životne dobi – rekao je Tošović.
Audicija za statiste počela je u ponedjeljak, a do jučer se prijavilo oko 600-tinjak ljudi. Audicija traje još danas poslijepodne i u petak od 9 do 13 i popodne od 15 do 20 sati, a ukupno je potrebno oko 1300 statista.
Inače, audicija se održava u hotelu Hilton Imperial, a već je ranije najavljen dolazak velikih glumačkih imena poput oscarovaca Jamiea Foxxa, Tarona Egertona i drugih.
Dubrovnik će u filmu predstavljati srednjovjekovni grad Nottingham, a snimanje će se odvijati na dijelu Straduna, u Ulici sv. Dominika, na predjelu iza Katedrale i u podnožju tvrđave Minčeta te u Posatu.
Film režira Otto Bathurst, a jedan od producenata filma je i slavni glumac Leonardo DiCaprio, koji bi prema neslužbenim informacijama također trebao doći u Dubrovnik.
Budžet za ovaj film je 90 milijuna dolara, a dodatnih 100 milijuna uložit će se u njegovu promociju.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist