Aktualno

Pročitajte tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Čelopeci, ukoliko vremenske prilike dozvole, dana 11.listopada (u ponedjeljak) doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati u ulici: Brnjine k.br. 5-23, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik.

Zbog potrebe radova na održavanju trafostanice TS 10/0,4 kV POPOLICA, također ukoliko vremenske prilike dozvole, isti dan doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8:30 do 11 sati u ulicama Popolica 1-140, Put Braće Radića 2-23, Put Bana Josipa Jelačića 1-86.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Petrača, ukoliko vremenske prilike, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 11 do 15 sati u ulici Baletići.

Utorak, 12. listopada

Zbog neophodnih radova na DV 10 kV Gornja Vručica , ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida u opskrbi električnom energijom za mjesta: Donja Vručica, Divna i Duba  u vremenu od 8 do 17 sati.

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida u opskrbi električnom energijom Trafostanice 10/0,4 kV Plat selo u vremenu od  8:30 do 11:30. Bez napajanja će biti ulice Smokovjenac, Pod Gospom, Igrište i mjesto Soline u Župi Dubrovačkoj.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida u vremenu od 9 do 16 sati za naselje Šumet.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida od 8 do 12 sati, za ulice Lastovska od kbr. 5 do kbr. 13, Ivana Gorana Kovačića kbr. 91,  Lopudska do kbr.34, Mljetska od kbr. 9 do kbr. 24, Radnička kbr. 22 i Svetog Križa kbr. 17.

Pročitajte još

WhatsApp od 1.11. neće raditi na nekim mobitelima

Dulist

PREDSJEDNIK JE SREĆKO MUSIĆ Osnovana županijska podružnica Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata

Dulist

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija