Aktualno

Pročitajte tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

Pročitajte tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Čelopeci, ukoliko vremenske prilike dozvole, dana 11.listopada (u ponedjeljak) doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati u ulici: Brnjine k.br. 5-23, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik.

Zbog potrebe radova na održavanju trafostanice TS 10/0,4 kV POPOLICA, također ukoliko vremenske prilike dozvole, isti dan doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 8:30 do 11 sati u ulicama Popolica 1-140, Put Braće Radića 2-23, Put Bana Josipa Jelačića 1-86.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Petrača, ukoliko vremenske prilike, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od 11 do 15 sati u ulici Baletići.

Utorak, 12. listopada

Zbog neophodnih radova na DV 10 kV Gornja Vručica , ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida u opskrbi električnom energijom za mjesta: Donja Vručica, Divna i Duba  u vremenu od 8 do 17 sati.

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida u opskrbi električnom energijom Trafostanice 10/0,4 kV Plat selo u vremenu od  8:30 do 11:30. Bez napajanja će biti ulice Smokovjenac, Pod Gospom, Igrište i mjesto Soline u Župi Dubrovačkoj.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida u vremenu od 9 do 16 sati za naselje Šumet.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole,  doći će do prekida od 8 do 12 sati, za ulice Lastovska od kbr. 5 do kbr. 13, Ivana Gorana Kovačića kbr. 91,  Lopudska do kbr.34, Mljetska od kbr. 9 do kbr. 24, Radnička kbr. 22 i Svetog Križa kbr. 17.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist