Aktualno

Pročitajte tko je danas i sutra bez struje

U ponedjeljak u vremenu od 12:00 do 16:00 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, bez struje će biti predio Tor u Knežici. U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju.

U utorak zbog neophodnih radova na SN mreži Pobrežje-Osojnik, ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenskom razdoblju od 08:00h do 15:00h sati u naseljima Petrovo Selo i Osojnik.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Gradac, u utorak u vremenu od 08:30 do 14:30 sati, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u ulicama: Branitelja Dubrovnika 20 – 39 i ISTARSKA 2.

U utorak u vremenskom razdoblju od 09:30 do 12:30 sati, zbog neophodnih radova održavanja u TS 10/0.4 kV Koločep 3 Hotel, doći će do prekida električnom energijom za dio potrošača u Ulici Donje čelo.

Pročitajte još

TURISTIČKI SEKTOR ZABRINUT Za ‘špicu’ nema straha, ali predsezona nam ovisi o razini procijepljenosti

Iva Dedo

POVIJESNI TRENUTAK Nakon 1277 dana završena je izgradnja Pelješkog mosta!

Dulist

OD PONEDJELJKA Na ovim parkiralištima Sanitata nećete moći parkirati zbog snimanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija