Aktualno

Pročitajte gdje nećete smjeti voziti zbog Dubrovačkog polumaratona

Pročitajte gdje nećete smjeti voziti zbog Dubrovačkog polumaratona

Sljedećeg vikenda, 09. i 10. svibnja 2015 godine u Dubrovniku će se održavati Prvi dubrovački međunarodni polumaraton, „The Inaugural Dubrovnik International Half Marathon“ u sklopu kojeg je planirana i Utrka građana. Za nastupnu utrku predviđeno je oko 400 aktivnih trkača, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva.

Za vrijeme trajanja Dubrovačkog polumaratona u Dubrovniku će biti uspostavljena posebna regulacija prometa sukladno odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika.

Sukladno donesenoj Odluci, ovim putem još jednom građanima želimo naglasiti da će u nedjelju 10. svibnja, u vremenu od 09 do 14 sati, u Gradu Dubrovniku, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila sljedećim ulicama :

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Molimo građane da u tijekom održavanja utrke poštuju upute policijskih službenika na terenu i redara te se pridržavaju privremene regulacije prometa te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist