Grad

Pročelnica Raguž na panelu Adriatic Sea Foruma

Na panelu ‘Novi izazovi za Hrvatsku kao vodeću destinaciju pomorskog turizma’, održanog poslijepodne u okviru programa drugog dana Adriatic Sea Foruma, sudjelovala je i pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž.

U ovoj je prigodi pročelnica Raguž govorila o novoj Odluci za promet oko Grada kao rješenju za pitanje prometnih gužvi, jednog od najvećih izazova s kojima se Dubrovnik suočava za vrijeme turističke sezone, a koja se naslanja na aktivnosti i ciljeve projekta Respect the City, kao i na Plan upravljanja.

Naglasila je također kako u novoj EU perspektivi Grad Dubrovnik vidi brojne mogućnosti za sufinanciranje svojih ‘zelenih’ projekata, za koje već ima spremnu bazu vrijednu tri milijarde kuna, s posebnim naglaskom na električne brodove i povezivanje Elafita.

Uvodničar ovog panela bio je državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tonči Glavina.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

[VIDEO] Strojevi na gradilištu ‘Čačićevog’ doma utihnuli zbog produženog vikenda?

Dulist

SLIJEDI LI ZAMJENA S DUBOM? Provjerili smo što se događa s borovima podno tvrđave Lovrjenac

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija