Zanimljivosti

Priznanje za „Party za prvaše“

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić sudjelovao je u radu godišnjeg savjetovanja koordinatora akcije gradovi i općine – prijatelji djece u Zagrebu te je primio priznanje za naj-akciju 2011. provedenu pod nazivom "Party za prvaše".

Teme savjetovanja su bile uključivanje djece u volonterske aktivnosti i educiranje o važnosti društveno-korisnog rada te izazovi odgoja djece u suvremenim urbanim sredinama i uloga lokalne samouprave u osiguravanju primjerenih uvjeta. Grad Dubrovnik je na savjetovanju predstavio aktivnosti iz projekta "Mladi i Grad skupa".

Projekt Gradovi i općine – prijatelji djece se provodi pod pokroviteljstvom UNICEF-a. Saveza Društava naša djeca i Hrvatskog liječničkog zbora. Dubrovnik je nagrađen za akciju "Party za prvaše" za koju je ocijenjeno da je poboljšala i uljepšala život najmlađih sugrađana.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] IMPRESIVAN POTHVAT Plovput kod Molunta postavio treću od pet meteo-oceanografskih plutača

Dulist

Lapadsko srce ispraća osmaše, pročitajte emotivno pismo upućeno učenicima!

Dulist

Liječnik Žarko Vrbica sa skladbom ‘Karampana’ na ovogodišnjem Marko Polo festu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija