Grad

Privremena prometna regulacija uz Grušku noć, proglašen sajmeni dan

Zbog održavanja manifestacije ‘Gruška noć’, ove će subote vrijediti privremena regulacija prometa, javljaju iz Grada Dubrovnika. Naime, u subotu, 3. rujna od 17 sati do 5 sati 4. rujna 2022. za promet će biti zatvorena ulica Obala Stjepana Radića i dio ulice Pape Ivana Pavla II, od Solske baze do stanice Lapad.

Za vrijeme privremene regulacije prometa kao zaobilazna cesta za prometovanje vozila koristit će se ulice Andrije Hebranga (dvosmjerno) te dr. Ante Starčevića – Splitski put – Vladimira Nazora.

Ujedno, zbog održavanja ove tradicionalne turističke manifestacije proglašen je sajmeni dan, u sklopu kojeg je dozvoljeno pružanje ugostiteljskih usluga pripremanja i usluživanja jela i pića od 9 sati 3. rujna do 2 sata ujutro idućeg dana. Odlukom gradonačelnika odobrena i glazba uživo na otvorenom od 20 sati do ponoći te korištenje elektroakustičnih uređaja na otvorenom uz ugostiteljske objekte od 18 sati do 2 sata ujutro, uz napomenu kako se ne smiju prelaziti najviše dopuštene razine buke, istaknuli su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Franković čestitao Roš Hašanu, Jom Kipur i Sukot

Dulist

SAD JE SLUŽBENO Imamo više od 2.500 stanova za najam i turiste

Dulist

Poznati britanski novinar Sebastian O’Kelly priprema reportažu o Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija