Grad

PRIVATNI INVESTITOR ‘BLOKIRAO’ MAGISTRALU Kolone sve do 18. prosinca!

Zbog nesnosnih gužvi ovog ponedjeljka na magistralnoj cesti poviše Grada, kad se kolona stvorila sve do hotela Adria, poslali smo žuran upit Hrvatskim cestama. Odgovor objavljujemo u cijelosti.

Investitor predmetnih radova Udruga Kono 56 je zatražio od Hrvatskih cesta d.o.o suglasnost za izvođenje radova sukladno dostavljenoj dokumentaciji. Hrvatske ceste d.o.o izdale su suglasnost uz uvjete koje se moraju poštivati pri izgradnji predmetnog zahvata, budući se zahvat radi uz državnu cestu broj 8. Radovi se mogu izvoditi do 18. prosinca 2021.g. a regulacija prometa semaforima bit će uklonjena čim nadležne službe utvrde da ne postoji potencijalna ugroza prometa obzirom na blizinu državne ceste – naglasili su iz Hrvatskih cesta.

– Investitor radova je upozoren na nastali problem te je izdan nalog za ručnu regulaciju prometa u vrijeme vršnog opterećenja ili kad predviđeni vremenski planovi rada semafora ne budu odgovarajući za prometno opterećenje koje se može nepredviđeno pojaviti u pojedinom razdoblju – zaključili su u odgovoru.

Pročitajte još

UZ MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA Grad Dubrovnik za umirovljenke godišnje izdvaja preko 4,5 milijuna kuna

Dulist

31 GODINU POSLIJE Herojstvom i žrtvom branitelja Grad je ispisao najsvjetlije stranice svoje povijesti

Varina Jurica Turk

Nenad Bakić izračunao koliko punjači za mobitel ‘gutaju’ struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija