Aktualno

PRIPAZITE NA SVOJE MEZIMICE U Mokošici otrovano pet mačaka, Društvo podnijelo prijave

Pet nedužnih života je nestalo – objavili su ovog utorka iz Društva za zaštitu životinja Dubrovnik istaknuvši kako je netko razasuo otrovne mamce po Mokošici kod Našem doma, u Vinogradarskoj ulici, kod igrališta… Volonteri i dalje pretražuju teren, naglasili su.

-Ako vidite hrpice žutog otrova pomiješanog s pilećim mesom, molimo da ih skupite u vrećicu i nazovete nas. Također, molimo da nam javite ako vidite otrovane zivotinje. Odmah dolazimo! U svrhu dokazivanja u sudskom postupku zatražilli smo obdukciju uginulih mačaka čije će troškove, makar zadnjom kunom, podmiriti Društvo za zaštitu životinja u nadi da će to pomoći kako bi se kaznio počinitelj. Sve smo dojavili institucijama u nadi da će se pronaći i kazniti počinitelj. Ne zaboravite da su u opasnosti i životinje i djeca koja ce posegnuti za šarenim otrovanim mamcima! 0918815711 ili 0915918434 – na ove telefone primamo vaše dojave – objavili su iz Društva.

Foto: Facebook/Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik

Pročitajte još

U četvrtak 1A i 1B voze kao svakog radnog dana

Dulist

KOLIKO SE OD GRADNJE SLIJEVA U GRADSKI PRORAČUN? Komunalni doprinos lani ‘jači’ nego 2019.

Andrea Falkoni Račić

Za četvrtak za dubrovačko područje upaljen narančasti alarm

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija