Aktualno

Priključite se virtualnoj humanitarnoj utrci i pomognite Korčulaninu Matku da stane na noge

Priključite se virtualnoj humanitarnoj utrci i pomognite Korčulaninu Matku da stane na noge

Odazovite se virutalnoj utrci ‘Za Matka’ i pomozite našem sugrađaninu koji je pretrpio teški moždani udar u ispunjenju njegove najveće želje, a to je da ponovno stane na noge.

Virtualnu humanitarnu utrku ‘Za Matka’ organizira Savjet mladih Grada Korčule, duga je pet kilometara, a održati će se za vikend 4. i 5. prosinca te je na trkačima da tijekom ova dva dana sami odaberu kada žele i mogu trčati.

– Važno je napomenuti da je ova humanitarna utrka individualnog karaktera, tako Vas molimo da se pridržavate epidemioloških uputa – trčite sami, bez okupljanja – poručili su iz organizacije.

Svoj rezultat nakon odrađene utrke moći će se prijaviti na stoperica.hr na vlastitoj kartici (zeleni plus pored imena). Na temelju zaprimljenih rezultata formirat će se poredak. S obzirom da je utrka humanitarna, poredak je simboličnog karaktera, ali ukazati će na volju i želju onih koji žele pomoći Matku.

– Najbitnije je da nas bude što više. Staro, mlado, muško, žensko, svi se aktivirajte. Tko nije u mogućnosti trčati, može hodati, jer naša utrka nema vremenskog limita – dodali su.

Kotizacija za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj utrci je 50,00 HRK, a uplate većeg iznosa su svakako dobrodošle. Kotizacija se uplaćuje na račun Matkove sestre Darie Maroević. Podatke o uplati dobiva se odmah nakon prijave pored svoga imena na linku ‘uplatnica’, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu savjet.mladih@korcula.hr.

Pročitajte još

Radnicima u ugostiteljstvu minimalne plaće povećane za prosječno 17 posto

Dulist

Peru Vićanu sud zabranio korištenje pomorskog dobra bez koncesije!

Dulist

Maro Kapović imenovan predsjednikom Sveučilišnog vijeća u Dubrovniku

Dulist